1. Jetmir - Dautaj BIZNISMEN - REPUBLIKA E SHQIPËRISË - SEMINARI 15 Mars 2015
2. Mimoza Muja - anëtare në Klubin Unë Jam Fuqia SEMINARI 15 Mars 2015
3. Mujaser Mamuti - CEO dhe themelues Aprint MEDIA - SEMINARI 15 Mars 2015