Çka është Kodi i Ftesës?

Kodi yt i ftesës është kodi të cilin t’i do t’a marrish gjatë procesit të regjistrimit. Ky kod është UNIK për llogarinë tënde UNË JAM FUQIA dhe mund të distributohet që të mund të ftoni të gjithë të interesuarit që t’i bashkangjiten klubit. Të ftuarit do të kenë nevoj për këtë Kod Ftese që të mund të kryejnë regjistrimin. E – mail adresa Juaj gjithashtu mund të shërbej si Kod Ftese.

Sa kushton anëtarësimi në klubin UNË JAM FUQIA?

Pagesa e anëtarësimit në nivel vjetor është 399€. Për pages vjetore prej 399€, Ju keni mundësi të ndjekni trajnime dhe seminare me vlerë prej disa mijëra €.

Cilat mënyra të pagesës janë të pranueshme?

Këto janë hapat që të bëheni anëtarë në klubin I am power:

   Kryjni pagesën e antëtarësimit tuaj (shtyp: PAGESA PËR ANËTARËSIM)
   Fotografoni ose skenoni dokumentin e pagesës
   Dërgoni në e-mail adresën: mimoza88@yahoo.com fotografinë e pagesës.

Pas dërgimit të email – it tuaj do të rishikohet pagesa Juaj, dhe më pas do të ju dërgohet në e-mail kodi Juaj i anëtarësimit. Pas marrjes të kodit ju officialisht jeni ANËTARË ne klubin UNË JAM FUQIA!

Opsionet për pagesat:

1. Detajet për Pagesat me Transfer të Bankare nga Maqedonia

   Western Union ose Moneygram (nga jashtë Maqedonisë)
Pagesa konfirmohet brenda ditës; komisione të përballueshme.

Në emër të drejtorit të Kompanisë Sun and Stars:
Avni Thaqi Rr.Gostivarska 37, 1200 Tetovë, Maqedoni

   http://sunandstars.com.mk/libra (nga brenda dhe jashtë Maqedonisë)
Komisionet janë më të ulta me këtë opsion:
Pagesa mund të kryhet drejtpërdrejtë në linkun e shënuar, së pari duhet të regjistroheni si klient i Sun and Stars, në këtë link:
http://sunandstars.com.mk/index.php?route=checkout/checkout
Pastaj zgjidhni produktin tuaj dhe e paguani me kartelen tuaj

   Transfertë Bankare (nga brenda dhe jashtë Maqedonisë)
Komisionet më të larta nga jashtë Maqedonisë; procedura e dërgesës së fondeve vonohet 3‐5 ditë kur vjen nga jashtë Maqedonisë. Pagesa konfirmohet brenda ditës nëse e bëni pagesën nga Maqedonia, për pagesat brenda Maqedonisë nuk ka komisione.

Përfituesi: Sun and Stars Doo Export-import
Banka: ProCredit Bank – Maqedoni
SWIFT: PRBUMK22XXX IBAN:
MK07380221644305202

Shënim: Antarësim në Klubin Privat Unë Jam Fuqia
Detajet: Pagesa nga "Emri juaj" me "numër porosie"
Shuma totale: (shuma në Euro sipas faturës së rënë dakord)

Për klientët tanë nga Maqedonia ne ofrojmë mundësinë e blerjes së librave në denarë pranë shitoreve tona në Tetovë (afër qendrës te supermarketi Vero) ose me pagesë bankare brenda Maqedonisë. Postimi i librave brenda Shqipërisë bëhet FALAS nëse porosisni më shumë se një libër. Porositë brenda Tetovës mund t’i sjellim edhe dorazi.

2. Detajet për Pagesat me Transfer të Bankare nga Kosova
Për klientët tanë nga Kosova, përveç pagesave nëpërmjet internetit ne ofrojmë edhe mundësinë e pagesës me transfertë bankare në Euro.

   Pagesat kryhen pranë TEB bankës:
Nga Kosova paratë në këtë llogari te TEB bankes:
AVNI THAQI 20-13-000079752273
Hani i Elezit